Vores Historie

I 2001 gik vores drøm i opfyldelse og vi, Tanja & Lars, overtog Rørvig Kro, hvor navne som Kommandanten, Søllerød Kro, Henne Kirkeby Kro og Saison nu kunne skrives på cv´et.

Kroen fra 1870 var godt nedslidt og trængte til en kærlig hånd. Med masser af knofedt og hjælp fra familie og venner omdannede vi kroen til vores drøm med fransk og italiensk inspireret mad i vores ånd.

Den kendte maler Bjørn Wiinblad har boet på kroen og dekoreret stedet. Han har skabt en helt speciel stemning og historie.

Drømmen om et sted, der oser af hygge og med en tryg atmosfære, syntes at være opnået. Maden, der også leveres ud af huset, er i højsædet med plads til kreativitet og vi prioriterer en afslappet og god betjening højt.

Selskabslokalet med plads til 90 gæster ligger i den tidligere hestestald og keramikværksted. Yderligere har grøn stue plads til 45 gæster. Her bliver uforglemmelige timer til virkelighed i form af bryllupper, barnedåb og fødselsdage m.m.

Vi byder jer velkommen indenfor i vores lille familie.

 

Selskaber

Kontakt os gerne omkring dit selskab og vi sammensætter et personligt menuforslag til dit arrangement. Vi levere også ud af huset.

 

Anmeldelser