Sæsonmenu

 
Stegte Jomfruhummerhaler

m/ marinerede rødbeder, peberrodscreme og urter
*
Friterede Østers
m/ hokkaidogræskar, sprødt og syrnet fløde
*
Muslingebisque
m/ æblekompot, sprød krokette og purløg
*
Variation af Unghane
(bryst, lårrulle og falafel med unghane)
m/ majs, pure, svampe og syltede grønne tomater
*
Le Delice de Bourgogne (cremet hvidskimmelost)
m/ sød glace af grankogler, brøndkarse, hybn og speød rugbrød
*
Solbær
m/ hvid chokolade, marengs, puffede ris og Noilly Prat is

3 retter 495,-
4 retter 555,-
5 retter 615,-
6 retter 670,-


 Fiskemenu

Stegt Kammusling
m/ sprøde tomat croutoner, dertil tomatcreme og basilikum
*
Muslingebisque
m/ æblekompot, sprød krokette og purløg
*
Persillegratineret Havtaskehale
m/ persillerødder, pure, kantareller og bagte stikkelsbær
*
Udvalg af danske og udenlandske oste

el.
Glaseret Abrikos
m/ abrikos kompot, mousse, marcipan, mørdej og mandelis

Fiskemenu 585,-


 
 

Forretter


Stegte Jomfruhummerhaler
m/ marinerede rødbeder, peberrodscreme og urter
165,-

Friterede Østers
m/ hokkaidogræskar, sprødt og syrnet fløde
165,-

Stegt Kammusling
m/ sprøde tomat croutoner, dertil tomatcreme og basilikum
165,-

Muslingebisque
m/ æblekompot, sprød krokette og purløg
165,-

Rørt Kalvetatar
m/ vagtelæg, friterede kapers, syltede grønne tomater og kaperscreme
165,-


Hovedretter

Dagens fisk
efter tilgang
275,-

Persillegratineret Havtaskehale
m/ persillerødder, pure, kantareller og bagte stikkelsbær
275,-

Variation af Unghane
(bryst, lårrulle og falafel med unghane)
m/ majs, pure, svampe og syltede grønne tomater
275,-

Oksefilet
m/ ærtepure, bønner, syltet rød peberfrugt og hvidløg
295,-

 


Ost & Dessert

Ostetallerken
udvalg af danske og udenlandske oste
160,-

Le Delice de Bourgogne (cremet hvidskimmelost)
m/ sød glace af grankogler, brøndkarse, hybn og speød rugbrød
140,-

Solbær
m/ hvid chokolade, marengs, puffede ris og Noilly Prat is
150,-

Glaseret Abrikos
m/ abrikos kompot, mousse, marcipan, mørdej og mandelis
150,-

Desserttallerken
udvalg af 9 små forskellige desserter
180,-

Iscremer og Sorbeter
m/ fire kugler efter kokkens valg
110,-


Til de små

Pasta
m/ kødsauce og grønt
105,-

Børneburger
m/ tomat, agurk, grønt og fritter
120,-

Stegt Kylling
m/ grønt og fritter
120,-

Stegt Fisk
m/ grønt og fritter
120,-

Lille Bøf
m/ grønt og fritter
120,-