Sæsonmenu

 Foie gras creme og vagtel
m/ tyttebær, sprød malt og brøndkarse
*
Risotto
m/ blæksprutter, porre, parmesan og persille
*
Torskebisque

m/ sprød rulle, stegt torsk, urter og purløg
*
Variation af Lam
m/ squash, aubergine, blomme tomater og hvidløg
*
Brie de Meaux
m/ creme af syltede figner i mørk rom, dertil ostekiks
*
Rabarberstang
m/ sprød nougatbund, chokolade og sorbet

3 retter 475,00
4 retter 535,00
5 retter 595,00
6 retter 650,00


 Fiskemenu

Jomfruhummer
m/ æblecreme, peberrod, røget æblesauce, æbler og urter
*
Torskebisque
m/ sprød rulle, stegt torsk, urter og purløg
*
Stegt Havtaske

m/ spidskål, pure, fennikelcrudite og syltet citron
*
Udvalg af danske og udenlandske oste

el.
Hvid chokoladeskål
m/ orange, knas og mousse

Fiskemenu 565,00


 
 

Forretter

Stenbiderrogn
m/ rund blinis, hakket rødløg og citroncreme
175,00

Foie gras creme og vagtel
m/ tyttebær, sprød malt og brøndkarse
155,00

Jomfruhummer
m/ æblecreme, peberrod, røget æblesauce, æbler og urter
150,00

Torskebisque
m/ sprød rulle, stegt torsk, urter og purløg
150,00

Risotto
m/ blæksprutter, porre, parmesan og persille
155.00


Hovedretter

Dagens fisk
efter tilgang
275,00

Stegt Havtaske
m/ spidskål, pure, fennikelcrudite og syltet cittron
275,00

Variation af Lam
m/ squash, aubergine, blommetomater og hvidløg
265,00

Oksefilet
m/ simonekål, pure, svampe, syltede grønne tomater og fennikel
285,00


Ost & Dessert

Ostetallerken
udvalg af danske og udenlandske oste
155,00

Brie de Meaux
m/ creme af syltede figner i Mørk Rom og ostekiks
135,00
*
Rabarberstang
m/ sprød nougatbund, kompot, chokolade og sorbet                                   145,00

Hvid chokoladeskål
m/ orange, knas og mousse
145,00

Desserttallerken
udvalg af 9 små forskellige desserter
170,00

Iscremer og Sorbeter
m/ fire kugler efter kokkens valg
110,00


Til de små

Pasta
m/ kødsauce og grønt
100,00

Lille Bøf
m/ grønt og fritter
115,00

Stegt Kylling
m/ grønt og fritter
115,00

Stegt Fisk
m/ grønt og fritter
115,00