Sæsonmenu Påske 2019

 
Rørt kalvetatar

m/ peberrodscreme, kapers og vagtelæg
*
Stegt mørksej med caviar
m/ pastinakker og persilleolie
*
Jomfruhummerbisque
m/ asparges og sprød kartoffelrulle
*
Variation af påskelam
m/ aubergine, bøgehatte, rød peberfrugt og ramsløg
*
Hvid dame (dansk hvidskimmelost)
m/ sprød puffer, tranebær og æbler
*
Ruby chokolade
m/ rabarber, pistacie, marengs og rabarbersorbet

3 retter 495,-
4 retter 555,-
5 retter 615,-
6 retter 670,-


 Fiskemenu

Råmarineret kammuslinger i lime, ingefær og hvidløg
m/ agurk, avocado og sprødt
*
Jomfruhummerbisque
m/ asparges og sprød kartoffelrulle
*
Stegt torsk
m/ jordskokker, porre, radiser, syltet citron og brøndkarse
*
Udvalg af danske og udenlandske oste

el.
Mørk chokoladeæg
m/ lemoncurd, hasselnødder, cookiecrumble og citronis

Fiskemenu 585,-


 
 

Forretter

Stenbiderrogn
m/ creme fraiche, hakket rødløg og rund blinis med citroncreme
175,7

 Råmarineret kammuslinger i lime, ingefær og hvidløg
m/ agurk, avocado og sprødt
170,-

Stegt mørksej med caviar
m/ pastinakker og persilleolie
165,-

Jomfruhummerbisque
m/ asparges og sprød kartoffelrulle
160,-

Rørt kalvetatar
m/ peberrodscreme, kapers og vagtelæg
160,-


Hovedretter

Dagens fisk
efter tilgang
275,-

Stegt torsk
m/ jordskokker, porre, radiser, syltet citron og brøndkarse
275,-

Variation af påskelam
m/ aubergine, bøgehatte, rød peberfrugt og ramsløg
275,-

Oksemørbrad
m/ bagte karameliserede løg, porre og karl johan svampe
295,-

 


Ost & Dessert

Ostetallerken
udvalg af danske og udenlandske oste
160,-

Hvid dame (dansk hvidskimmelost)
m/ sprød puffer, tranebær og æbler
140,-

Ruby chokolade
m/ rabarber, pistacie, marengs og rabarbersorbet
150,-

Mørk chokoladeæg
m/ lemoncurd, hasselnødder, cookiecrumble og citronis
150,-

Desserttallerken
udvalg af 9 små forskellige desserter
180,-

Iscremer og Sorbeter
m/ fire kugler efter kokkens valg
110,-


Til de små

Pasta
m/ kødsauce og grønt
105,-

Børneburger
m/ tomat, agurk, grønt og fritter
120,-

Stegt Kylling
m/ grønt og fritter
120,-

Stegt Fisk
m/ grønt og fritter
120,-