Sæsonmenu

 Asparges på 3 måder (dampet, pure, syltet)
m/ skovmærkesorbet og caviar
*
Risotto
m/ blæksprutter, parmesan og persille
*
Aspargessuppe
m/ jomfruhummer, sprødt og urter
*
Variation af unghane (bryst, lårrulle, kugle)
m/ ærter, pure, porrer og bagte rabarber
*
Dansk høost
m/ skvalderkål, sprødt brød og creme af ost og kommen
*
Glaserede hyben i mørdejsbund
m/ karamelflødeis, mousse og citron

3 retter 485,00
4 retter 545,00
5 retter 605,00
6 retter 660,00


 Fiskemenu

Stegt tun
m/ rygeost, sprødt rugbrød, koriander, mynte, lime, agurk og radisse
*
Aspargessuppe
m/ jomfruhummer, sprødt og urter
*
Ramsløggratineret havkat
m/ blomkål, pure, broccoli og bøgehatte
*
Udvalg af danske og udenlandske oste

el.
Mørk chokolade
m/ bagte rabarber, hasselnøddemælk og sorbet

Fiskemenu 575,00


 
 

Forretter

Stegt tun
m/ rygeost, sprødt rugbrød, koriander, mynte, lime, agurk og radisse
150,00

Asparges på 3 måder (dampet, pure, syltet)
m/ skovmærkesorbet og caviar
155,00

Risotto
m/ blæksprutter, parmesan og persille
150,00

Aspargessuppe
m/ jomfruhummer, sprødt og urter
155,00


Hovedretter

Dagens fisk
efter tilgang
265,00

Ramsløggratineret havkat
m/ blomkål, pure, broccoli og bøgehatte
275,00

Variation af unghane (bryst, lårrulle, kugle)
m/ ærter, pure, porrer og bagte rabarber
265,00

Oksefilet
m/ marv, tomatcreme, bagte tomater, ramsløg, majroer og svampe
285,00


Ost & Dessert

Ostetallerken
udvalg af danske og udenlandske oste
155,00

Dansk høost
m/ skvalderkål, sprødt brød og creme af ost og kommen
135,00
*
Glaserede hyben i mørdejsbund
m/ karamelflødeis, mousse og citron
145,00

Mørk chokolade
m/ bagte rabarber, hasselnøddemælk og sorbet
145,00

Desserttallerken
udvalg af 9 små forskellige desserter
170,00

Iscremer og Sorbeter
m/ fire kugler efter kokkens valg
110,00


Til de små

Pasta
m/ kødsauce og grønt
100,00

Lille Bøf
m/ grønt og fritter
115,00

Stegt Kylling
m/ grønt og fritter
115,00

Stegt Fisk
m/ grønt og fritter
115,00