Sæsonmenu

 
Rørt Kalvetatar

m/ vagtelæg, friterede kapers, syltede grønne tomater og kaperscreme
*
Svamperisotto
m/ ristet karl johan svampe, parmesan og persille
*
Fiskebouillon
m/ tortellini med taskekrabbe og urter
*
Variation af Sika Vildt

m/ jordskok, æbler, grønne bønner, hjertesalat og asier
*
Brie de Meaux (cremet hvidskimmelost)
m/ lag af figner i rom, sprød rulle
*
Æble
m/ sprød og blød marengs, mousse, kompot og sorbet

3 retter 495,-
4 retter 555,-
5 retter 615,-
6 retter 670,-


 Fiskemenu

Carpaccio af Rimmet Torsk
m/ agurk, friskost og gin og tonic granité
*
Fiskebouillon
m/ tortellini med taskekrabbe og urter
*
Mælkepocheret Rødtunge
m/ selleri, pure, porre og hasselnødder
*
Udvalg af danske og udenlandske oste

eller
Pære
m/ mynte, chokolade, creme og sorbet

Fiskemenu 585,-


 
 

Forretter


Carpaccio af Rimmet Torsk
m/ agurk, friskost og gin og tonic granité
165,-

Rørt Kalvetatar
m/ vagtelæg, friterede kapers, syltede grønne tomater og kaperscreme
165,-

Svamperisotto
m/ ristet karl johan svampe, parmesan og persille
165,-

Fiskebouillon
m/ tortellini med taskekrabbe og urter
165,-


Hovedretter

Dagens fisk
efter tilgang
275,-

Mælkepocheret Rødtunge
m/ selleri, pure, porre og hasselnødder
275,-

Variation af Sika Vildt
m/ jordskok, æbler, grønne bønner, hjertesalat og asier
275,-

Oksefilet
m/ m/ blomkål, pure, syltet rød peberfrugt, rosenkål og glaserede kastanjer
295,-

 


Ost & Dessert

Ostetallerken
udvalg af danske og udenlandske oste
160,-

Brie de Meaux (cremet hvidskimmelost)
m/ lag af figner i rom, sprød rulle
140,-

Æble
m/ sprød og blød marengs, mousse, kompot og sorbet
150,-

Pære
m/ mynte, chokolade, creme og sorbet
150,-

Desserttallerken
udvalg af 9 små forskellige desserter
180,-

Iscremer og Sorbeter
m/ fire kugler efter kokkens valg
110,-


Til de små

Pasta
m/ kødsauce og grønt
105,-

Børneburger
m/ tomat, agurk, grønt og fritter
120,-

Stegt Kylling
m/ grønt og fritter
120,-

Stegt Fisk
m/ grønt og fritter
120,-

Lille Bøf
m/ grønt og fritter
120,-