Sæsonmenu

 
Jomfruhummer

m/ æblecreme, brøndkarse, peberrodscreme og røget æbleskum
*
Risotto
m/ ristede karl johan svampe, parmesan og persille
*
Torskebisque
m/ stegt torsk, porre, gulerødder og friteret brød
*
Variation af rådyr
m/ jordskokker, ristede svampe, bønner og tyttebær
*
Trøffelbrie
m/ syltede figner i portvin og honningstegt rugbrød
*
Symfoni af pære, vanille og chokolade
m/ chokoladestang med glace, sprød tuilles og sorbet

3 retter 485,00
4 retter 545,00
5 retter 605,00
6 retter 660,00


 Fiskemenu

Taskekrabbe
m/ citrus, koriander, mynte, hyben og risflager
*
Torskebisque
m/ stegt torsk, porre, gulerødder og friteret brød
*
Rødbedegratineret Havkat
m/ selleripure, tern, rosenkål og beder
*
Udvalg af danske og udenlandske oste

el.
Mørk chokolade kuppel
m/ blommer, vanille og fransk nougat

Fiskemenu 575,00


 
 

Forretter

Jomfruhummer
m/ æblecreme, brøndkarse, peberrodscreme og røget æbleskum
165,00

 Taskekrabbe
m/ citrus, koriander, mynte, hyben og risflager
165,00

Risotto
m/ ristede karl johan svampe, parmesan og persille
160,00

Torskebisque
m/ stegt torsk, porre, gulerødder og friteret brød
155.00

 

 


Hovedretter

Dagens fisk
efter tilgang
265,00

Rødbedegratineret Havkat
m/ selleripure, tern, rosenkål og beder
275,00

Variation af rådyr
m/ jordskokker, ristede svampe, bønner og tyttebær
275,00

Oksemørbrad
m/ bagte karameliserede løg, porre og karl johan svampe
285,00

 


Ost & Dessert

Ostetallerken
udvalg af danske og udenlandske oste
155,00

Trøffelbrie
m/ syltede figner i portvin og honningstegt rugbrød
145.00

Symfoni af pære, vanille og chokolade
m/ chokoladestang med glace, sprød tuilles og sorbet
135,00

Mørk chokolade kuppel
blommer, vanille og fransk nougat
145.00

Desserttallerken
udvalg af 9 små forskellige desserter
170,00

Iscremer og Sorbeter
m/ fire kugler efter kokkens valg
110,00


Til de små

Pasta
m/ kødsauce og grønt
100,00

Børneburger
m/ tomat, agurk, grønt og fritter
115,00

Stegt Kylling
m/ grønt og fritter
115,00

Stegt Fisk
m/ grønt og fritter
115,00