AFTENKORTET
Sæsonmenu
Jomfruhummer
m/ æblespiral, peberrodscreme, urter og røget æbleskum
Lun beignet med aubergine og caviar
3 slags tomater, citron og cremet ost
Muslinge suppe
m/ kroketter af blåmuslinger, urter, sprødt, og purløg
Hovedret vælg mellem
Variation af Rådyr eller Rødbedegratineret Helleflynder
m/ selleri, pure, ristede svampe, æbler og hasselnødder
dertil kartofler og sauce
Trøffelbrie
m/ blomme chutney og sprød kiks
Æbler
i sprød tærte med saltkaramel, mandelknas,
citron, chokolade og sorbet
3 retter 545,-
4 retter 635,-
5 retter 695,-
6 retter 765,-
Forretter
Caviar 10 gr. Sevruga med blinis
200,-
Caviar 30 gr. Sevruga med blinis
500,-
Jomfruhummer
m/ æblespiral, peberrodscreme, urter og røget æbleskum
175,-
Lun beignet med aubergine og caviar
3 slags tomater, citron og cremet ost
175,-
Muslinge suppe
m/ kroketter af blåmuslinger, urter, sprødt, og purløg
175,-
Hovedretter
Rødbedegratineret Helleflynder
m/ selleri, pure, ristede svampe, æbler og hasselnødder
dertil kartofler og sauce nage
345,-
Variation af Lam
m/ selleri, pure, ristede svampe, æbler og hasselnødder
dertil kartofler og rødvinssauce
345,-
Oksefilet
m/ gulerødder, pure, svampe, hvidløg, persille og ricotta ost, dertil kartofler og rødvinssauce 385,-
Ost & Dessert
Ostetallerken
udvalg af danske og udenlandske oste
185-
Trøffelbrie
m/ blomme chutney og sprød kiks
170,-
Æbler
i sprød tærte med saltkaramel, mandelknas, citron, chokolade og sorbet
170,-
Desserttallerken
Udvalg af 9 forskellige desserter
195,-
Iscremer og Sorbeter
m/ fire kugler efter kokkens valg
160,-
Petit four
3 hjemmelavede fyldte chokolader
65,-.
Til de små
Stegt Kylling
m/ grønt og fritter
145,-
Stegt Fisk
m/ grønt og fritter
145,-
Lille Bøf
m/ grønt og fritter
145,-
Pasta
m/ kødsauce og grønt
145,-
Børneburger
m/ tomat, agurk, grønt og fritter
145,-
Børneis
75,-