AFTENKORTET
Sæsonmenu
Råmarinerede Kammuslinger
m/ æbler, kinaradise, dild, skovsyre og peberrod
Tortelini med citron
hvide asparges, spinat, persille og parmesan
Hummer bisque
m/ sort hummer, sprødt, fennikel og purløg
Hovedret vælg mellem
Havtaske eller Variation af Unghane
m/ grønne asparges, pure, tomater, ærter og ærteskud
dertil kartofler og sauce nage
Pecorino ( Italiensk fåreost)
m/ syltede grankogler, rug flager og skovmærke
Rabarber
m/ bagt og brændt marengs, kærnemælk, og sorbet
3 retter 545,-
4 retter 620,-
5 retter 675,-
6 retter 735,-
Forretter
Caviar 10 gr. Sevruga med blinis
200,-
Caviar 30 gr. Sevruga med blinis
500,-
Råmarinerede Kammuslinger
m/ æbler, kinaradise, dild, skovsyre og peberrod
175,-
Tortelini med citron
hvide asparges, spinat, persille og parmesan
170,-
Hummer bisque
m/ sort hummer, sprødt, fennikel og purløg
175,-
Hovedretter
Havtaske
m/ grønne asparges, pure, tomater, ærter og ærteskud
dertil kartofler og sauce nage
345,-
Variation af Unghane
m/ grønne asparges, pure, tomater, ærter og ærteskud
dertil kartofler og rødvinsssauce
345,-
Oksefilet
m/ slik porre, majroer, spidskål og syltet grønne tomater
dertil kartofler og rødvinssauce 365,-
Ost & Dessert
Ostetallerken
udvalg af danske og udenlandske oste
185-
Pecorino ( Italiensk fåreost)
m/ syltede grankogler, rug flager og skovmærke
170,-
Rabarber
m/ bagt og brændt marengs, kærnemælk, og sorbet
170,-
Desserttallerken
Udvalg af 9 forskellige desserter
195,-
Iscremer og Sorbeter
m/ fire kugler efter kokkens valg
160,-
Petit four
3 hjemmelavede fyldte chokolader
65,-.
Til de små
Stegt Kylling
m/ grønt og fritter
145,-
Stegt Fisk
m/ grønt og fritter
145,-
Lille Bøf
m/ grønt og fritter
145,-
Pasta
m/ kødsauce og grønt
145,-
Børneburger
m/ tomat, agurk, grønt og fritter
145,-
Børneis
65,-