AFTENKORTET


 
 

Sæsonmenu

Kammuslinger                                                                                                   m/ bolsjebeder, peberrods creme, græskar og urter

Pasta med Dansk sorthummer
tomater, persille og hummerskum

Pighvar bisque
m/ pighvar, urter og purløg

Hovedret vælg mellem
Variation af Rådyr eller stegt Torsk
m/ jordskokker, æbler, kantareller, grønkål og tyttebær
dertil kartofler og sauce 

Trøffel brie                                                                                                       m/ pære, hasselnødder og senneps tvilles      

Æbler                                                                                                                
I sprød tærte, mandelknas, marengs, chokolade og sorbet

3 retter 560,-
4 retter 640,-
5 retter 710-
6 retter 795,-

 
 
 

Forretter

Caviar 10 gr. Sevruga med blinis
190,-
Caviar 30 gr.
Sevruga med blinis
520,-

Kammuslinger                                                                              
m/ bolsjebeder, peberrods creme, græskar og urter
175,-

Pasta med Dansk sorthummer
tomater, persille og hummerskum
185,-

Pighvar bisque
m/ stegt pighvar, urter og purløg
175,-

Hovedretter

Variation af Rådyr
m/ jordskokker, æbler, kantareller, grønkål og tyttebær
dertil kartofler og sauce   
365,-                                                                                       

Stegt Torsk
m/ aubergine, fennikel, bønner og hvidløg
dertil kartofler og sauce 
365,-

Oksefilet    

m/ blomkål, pure, svampe, hvidløg og tomat
dertil kartofler og pebersauce
385,-                                 

 
 
 

Ost & Dessert

Ostetallerken
udvalg af danske og udenlandske oste
185-

Trøffel brie                                                                                   m/ pære, hasselnødder og senneps tvilles      
170,-

Æbler                                                                                            
I sprød tærte, mandelknas, marengs, chokolade og sorbet
170,-

Desserttallerken
Udvalg af 9 forskellige desserter
195,-

Iscremer og Sorbeter
m/ fire kugler efter kokkens valg
160,-

Petit four
3 hjemmelavede fyldte chokolader
69,-.

Til de små

Stegt Kylling
m/ grønt og fritter
145,-

Fiskefilet
m/ grønt og fritter
145,-

Pasta
m/ kødsauce og grønt
145,-

Børneburger
m/ tomat, agurk, grønt og fritter
145,-

Børneis
75,-