AFTENKORTET
Sæsonmenu
Let stegt laks
m/ soya, sesam, glaseret tomat, brøndkarse og agurk
Hvide asparges med Jomfruhummer
sauce mousseline, dild og rosa peber
Asparges suppe
m/ asparges snitter, krokette og purløg
Hovedret vælg mellem
Variation af Kalv eller stegt pighvar
m/ ærter, pure, grønne bønner og bagte rabarber
dertil kartofler og sauce
Hvid Dame (Cremet hvidskimmel ost fra Arla Unika)
m/ bergamotte, oliven og knækbrød
Rabarber
m/ is sandwich rabarber iscreme, citron og hvid chokolade
3 retter 560,-
4 retter 640,-
5 retter 710-
6 retter 795,-
Forretter
Østers au naturel 6 stk.
190,-
Østers au naturel 12 stk
360,-
Caviar 10 gr. Sevruga med blinis
190,-
Caviar 30 gr. Sevruga med blinis
520,-
Let stegt Laks
m/ soya, sesam, glaseret tomat, brøndkarse og agurk
175,-
Hvide asparges med Jomfruhummer
sauce mousseline, dild og rosa peber
185,-
Asparges Suppe
m/ asparges snitter, krokette og purløg
175,-
Hovedretter
Variation af Kalv eller stegt pighvar
m/ ærter, pure, grønne bønner og bagte rabarber
dertil kartofler og sauce
365,-
Variation af Kalv eller stegt pighvar
m/ ærter, pure, grønne bønner og bagte rabarber
dertil kartofler og sauce
365,-
Oksefilet
m/ asparges, pure, svampe, hvidløg og tomat
dertil kartofler og pebersauce
385,-
Ost & Dessert
Ostetallerken
udvalg af danske og udenlandske oste
185-
Hvid Dame (Cremet hvidskimmel ost fra Arla Unika)
m/ bergamotte, oliven og knækbrød
170,-
Rabarber
m/ is sandwich rabarber iscreme, citron og hvid chokolade
170,-
Desserttallerken
Udvalg af 9 forskellige desserter
195,-
Iscremer og Sorbeter
m/ fire kugler efter kokkens valg
160,-
Petit four
3 hjemmelavede fyldte chokolader
69,-.
Til de små
Stegt Kylling
m/ grønt og fritter
145,-
Fiskefilet
m/ grønt og fritter
145,-
Pasta
m/ kødsauce og grønt
145,-
Børneburger
m/ tomat, agurk, grønt og fritter
145,-
Børneis
75,-