AFTENKORTET


 
 

Sæsonmenu

Råmarinerede Kammuslinger
m/ æbler, kinaradise, dild, skovsyre og peberrod

Tortelini med citron
hvide asparges, spinat, persille og parmesan

Hummer bisque
m/ sort hummer, sprødt, fennikel og purløg

Hovedret vælg mellem
Havtaske eller Variation af Unghane
m/  grønne asparges, pure, tomater, ærter og ærteskud
dertil kartofler og sauce nage

Pecorino ( Italiensk fåreost)
m/ syltede grankogler, rug flager og skovmærke

Rabarber
m/ bagt og brændt marengs, kærnemælk, og sorbet

3 retter 545,-
4 retter 620,-
5 retter 675,-
6 retter 735,-

 
 
 

Forretter

Caviar 10 gr. Sevruga med blinis
200,-
Caviar 30 gr.
Sevruga med blinis
500,-

Råmarinerede Kammuslinger

m/ æbler, kinaradise, dild, skovsyre og peberrod
175,-

Tortelini med citron
hvide asparges, spinat, persille og parmesan
170,-

Hummer bisque
m/ sort hummer, sprødt, fennikel og purløg
175,-

Hovedretter

Havtaske
m/  grønne asparges, pure, tomater, ærter og ærteskud
dertil kartofler og sauce nage
345,-                                                                                             

Variation af Unghane
m/  grønne asparges, pure, tomater, ærter og ærteskud
dertil kartofler og rødvinsssauce 
345,-

Oksefilet
m/ slik porre, majroer, spidskål og syltet grønne tomater
dertil kartofler og rødvinssauce                                              365,-

 
 
 

Ost & Dessert

Ostetallerken
udvalg af danske og udenlandske oste
185-

Pecorino ( Italiensk fåreost)
m/ syltede grankogler, rug flager og skovmærke
170,-

Rabarber
m/ bagt og brændt marengs, kærnemælk, og sorbet
170,-

Desserttallerken
Udvalg af 9 forskellige desserter
195,-

Iscremer og Sorbeter
m/ fire kugler efter kokkens valg
160,-

Petit four
3 hjemmelavede fyldte chokolader
65,-.

Til de små

Stegt Kylling
m/ grønt og fritter
145,-

Stegt Fisk
m/ grønt og fritter
145,-

Lille Bøf
m/ grønt og fritter
145,-

Pasta
m/ kødsauce og grønt
145,-

Børneburger
m/ tomat, agurk, grønt og fritter
145,-

Børneis
65,-