AFTENKORTET
Sæsonmenu
Kammuslinger m/ bolsjebeder, peberrods creme, græskar og urter
Pasta med Dansk sorthummer
tomater, persille og hummerskum
Pighvar bisque
m/ pighvar, urter og purløg
Hovedret vælg mellem
Variation af Rådyr eller stegt Torsk
m/ jordskokker, æbler, kantareller, grønkål og tyttebær
dertil kartofler og sauce
Trøffel brie m/ pære, hasselnødder og senneps tvilles
Æbler
I sprød tærte, mandelknas, marengs, chokolade og sorbet
3 retter 560,-
4 retter 640,-
5 retter 710-
6 retter 795,-
Forretter
Caviar 10 gr. Sevruga med blinis
190,-
Caviar 30 gr. Sevruga med blinis
520,-
Kammuslinger m/ bolsjebeder, peberrods creme, græskar og urter
175,-
Pasta med Dansk sorthummer
tomater, persille og hummerskum
185,-
Pighvar bisque
m/ stegt pighvar, urter og purløg
175,-
Hovedretter
Variation af Rådyr
m/ jordskokker, æbler, kantareller, grønkål og tyttebær
dertil kartofler og sauce
365,-
Stegt Torsk
m/ aubergine, fennikel, bønner og hvidløg
dertil kartofler og sauce
365,-
Oksefilet
m/ blomkål, pure, svampe, hvidløg og tomat
dertil kartofler og pebersauce
385,-
Ost & Dessert
Ostetallerken
udvalg af danske og udenlandske oste
185-
Trøffel brie m/ pære, hasselnødder og senneps tvilles
170,-
Æbler
I sprød tærte, mandelknas, marengs, chokolade og sorbet
170,-
Desserttallerken
Udvalg af 9 forskellige desserter
195,-
Iscremer og Sorbeter
m/ fire kugler efter kokkens valg
160,-
Petit four
3 hjemmelavede fyldte chokolader
69,-.
Til de små
Stegt Kylling
m/ grønt og fritter
145,-
Fiskefilet
m/ grønt og fritter
145,-
Pasta
m/ kødsauce og grønt
145,-
Børneburger
m/ tomat, agurk, grønt og fritter
145,-
Børneis
75,-