AFTENKORTET
Sæsonmenu
Ceviche af Yellow tail Kingfish i citron og ingefær
m/ sprødt gitter, dild, mango og spidskål
Pasta med dansk sorthummer
m/ tomat, hvidløg, basilikum og parmesan
Muslinge suppe
m/ kroketter af blåmuslinger, urter, sprødt, og purløg
Hovedret vælg mellem
Variation af Påske Lam eller Ramsløgs gratineret Havkat
m/ pak choi, porre, aubergine, rød peberfrugt og hvidløg
dertil kartofler og sauce
Hvid Dame (Cremet hvidskimmel ost fra Arla Unika)
m/ bergamotte, oliven og knækbrød
Påskeæg
m/ marengs, mørk chokolade, knas og passionsfrugt
3 retter 545,-
4 retter 635,-
5 retter 695,-
6 retter 765,-
Forretter
Østers au naturel 6 stk.
190,-
Østers au naturel 12 stk
360,-
Caviar 15 gr. Sevruga med blinis
270,-
Caviar 30 gr. Sevruga med blinis
520,-
Ceviche af Yellow tail Kingfish i citron og ingefær
m/ sprødt gitter, dild, mango og spidskål
175,-
Pasta med dansk sorthummer
m/ tomat, hvidløg, basilikum og parmesan
175,-
Torske bisque
m/ stegt torsk, asparges snitter, sprød crustade og purløg
175,-
Hovedretter
Ramsløgs gratineret Havkat
m/ pak choi, porre, aubergine, rød peberfrugt og hvidløg
dertil kartofler og sauce
365,-
Variation af PåskeLam
m/ pak choi, porre, aubergine, rød peberfrugt og hvidløg
dertil kartofler og sauce
365,-
Oksefilet
m/ asparges, pure, grønne bønner, bagte tomater
dertil kartofler og pebersauce
385,-
Ost & Dessert
Ostetallerken
udvalg af danske og udenlandske oste
185-
Hvid Dame (Cremet hvidskimmel ost fra Arla Unika)
m/ bergamotte, oliven og knækbrød
170,-
Påskeæg
m/ marengs, mørk chokolade, knas og passionsfrugt
170,-
Desserttallerken
Udvalg af 9 forskellige desserter
195,-
Iscremer og Sorbeter
m/ fire kugler efter kokkens valg
160,-
Petit four
3 hjemmelavede fyldte chokolader
69,-.
Til de små
Stegt Kylling
m/ grønt og fritter
145,-
Stegt Fisk
m/ grønt og fritter
145,-
Lille Bøf
m/ grønt og fritter
145,-
Pasta
m/ kødsauce og grønt
145,-
Børneburger
m/ tomat, agurk, grønt og fritter
145,-
Børneis
75,-