Menuerne kan nydes,
både i huset og som take away
Julefrokost
5 retters frokost menu
Karrysild serveret som smørrebrød med
hyldeblomstkapers, løgringe og dild
*
Anretning af graved laks med sennepsdressing
& æg, rejer og mayonaise
*
Lun kalvepostej med svampe og bacon
& Sprød butterdej med høns i asparges
*
Confit af andelår med svesker, rødkål
og brunede kartofler
*
Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris pr. pers. 410 kr.
(Menuen skal forudbestilles og bestilles af hele bordet)
5 retters aften menu
Tatar af rimmet laks med dildsauce,
friterede jordskokker og citron
*
Selleritern og æbler på 3 måder
med sprød flæsk
*
Confit af andelår med svesker, rødkål og
brunede kartofler
*
Brie de meaux med trøfler
honning, ristet rugbrød og mandariner
*
Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris pr. pers. 535 kr.
(Menuen skal forudbestilles og bestilles af hele bordet)