Menuerne kan nydes,
både i huset og som take away

 Julefrokost

5 retters frokost menu

Karrysild serveret som smørrebrød med
hyldeblomstkapers, løgringe og dild

*

Anretning af graved laks med sennepsdressing
 & æg, rejer og mayonaise

*

Lun kalvepostej med svampe og bacon
 & Sprød butterdej med høns i asparges

*

Confit af andelår med svesker, rødkål
 og brunede kartofler

*

Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr. pers. 410 kr.

(Menuen skal forudbestilles og bestilles af hele bordet)




5 retters aften menu

Tatar af rimmet laks med dildsauce, 
friterede jordskokker og citron

*

Selleritern og æbler på 3 måder
 med sprød flæsk

*

Confit af andelår med svesker, rødkål og 
brunede kartofler

*

Brie de meaux med trøfler
honning, ristet rugbrød og mandariner

*

Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr. pers. 535 kr.

(Menuen skal forudbestilles og bestilles af hele bordet)